Henkilökunta

Mari Salonen
Parturi-kampaaja

Kuva: Studio Street

Pienestä tytöstä asti olen tiennyt, että haluan parturi-kampaajaksi ja kun se muutaman mutkan kautta oli totta, niin tiesin olevani unelma-ammatissani. Kun yrittäjyyskin on perintönä tullut, niin ei kauaa mennyt kun oli oman liikkeen aika ja siitä alkoi Salon Marian uusi aikakausi vuonna 2010!

Hiukset ja kauneus ovat aina olleet intohimoni ja rakastan työtäni asiakkaiden parissa. Haluan toteuttaa asiakkaideni toiveet ja tarjota rentouttavan hetken, ja viimeistään pesupaikalla unohdat arjen kiireet. Palan halusta oppia joka päivä jotain uutta ja kehittää itseäni jatkuvasti.

Vapaa-aikani kuluu perheeni ja ystävieni parissa. 3 ihanaa lastani pitävät huolen, että pysyn vauhdissa. Kesät kuluu pojan jalkapalloa seuratessa ja talvet tyttären tanssia, pienin ei vielä ole löytänyt omaa lajiaan. Olen liikunnallinen ja tykkään tanssimisesta, mutta nykyään tanssin pääsääntöisesti tyttäreni kanssa Ti-Ti Nallen tahdissa. Kun heitetään sakset narikkaan niin tykkään lukea hömppälehtiä ja rentoudun syöden, saunoen ja hyvien sarjojen parissa.

Heli Lassila
Parturi-kampaaja

Kuva: Studio Street

Olen valmistunut Suupohjan ammatti-instituutista parturi-kampaajaksi vuonna 2005. Siitä lähtien olen tehnyt töitä lapsuuteni haave ammatissa! Salon Mariassa aloitin maaliskuussa 2018.

Tykkään työstäni! En koskaan kyllästy seikkailemaan sosiaalisessa mediassa ja etsimään uusia ideoita ja inspiraatioita tehdäkseni ihanat hiukset juuri sinulle. Erilaiset koulutukset saavat minut myös innostumaan ja siksi pyrin osallistumaan niihin säännöllisesti.

Perheeseeni kuuluu aviomies, 2 tytärtä ja tyttöjen 2 suloista kääpiöhamseria. Vapaa-aikaa vietetään mm. asuntovaunulla reissaten ja rentoutuen sekä lentopallokentän tai keilaradan reunalla lapsia kannustaen.