Henkilökunta

Mari Salonen
Parturi-kampaaja
Meikkaaja
Itsenäinen Kauneuskonsultti, Mary Kay

Kuva: Studio Street

Pienestä tytöstä asti olen tiennyt, että haluan parturi-kampaajaksi ja kun se muutaman mutkan kautta oli totta, niin tiesin olevani unelma-ammatissani. Kun yrittäjyyskin on perintönä tullut, niin ei kauaa mennyt kun oli oman liikkeen aika ja siitä alkoi Salon Marian uusi aikakausi vuonna 2010!

Hiukset ja kauneus ovat aina olleet intohimoni ja rakastan työtäni asiakkaiden parissa. Haluan toteuttaa asiakkaideni toiveet ja tarjota rentouttavan hetken, ja viimeistään pesupaikalla unohdat arjen kiireet. Palan halusta oppia joka päivä jotain uutta ja kehittää itseäni jatkuvasti. Syksyllä 2017 aloitin Mary Kayn itsenäisenä kauneuskonsulttina, tutustu siihen lisää tästä.

Vapaa-aikani kuluu perheeni ja ystävieni parissa. 3 ihanaa lastani pitävät huolen, että pysyn vauhdissa. Kesät kuluu pojan jalkapalloa seuratessa ja talvet tyttären tanssia, pienin ei vielä ole löytänyt omaa lajiaan. Olen liikunnallinen ja tykkään tanssimisesta, mutta nykyään tanssin pääsääntöisesti tyttäreni kanssa Ti-Ti Nallen tahdissa. Kun heitetään sakset narikkaan niin tykkään lukea hömppälehtiä ja rentoudun syöden, saunoen ja hyvien sarjojen parissa.

Maarit Ortila
Parturi-kampaaja
Koulutettu ekokampaaja

Kuva: Studio Street

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2009 ja Salon Mariassa aloitin työt elokuussa 2015. Räikeän värisen tukan ja lukuisten tatuointien alta löytyy rento ja rempseä, helposti uusista asioista innostuva, huumorintajuinen ja kuitenkin himpun verran perfektionisti 29-vuotias pohojalaanen. Haluan jatkuvasti oppia uutta ja kehittää osaamistani eli koulutuksissa käyminen sekä inspiroituminen erilaisista asioista on arkipäivää. Aloitinkin helmikuussa 2019 ekokampaaja-opiskelut, josta olen haaveillut jo jonkin aikaa. Pyrin työssäni toimimaan ekologisesti ja käyttämään luonnonmukaisia tuotteita niin paljon kuin mahdollista.

Vapaalla yritän harrastaa liikuntaa monipuolisesti kuten potkunyrkkeilyä, salitreeniä ja joogaa. Ulkoilun tarpeesta huolehtii 10-vuotias kultainennoutaja-pappa, jonka kanssa löntystellään aamuin illoin. Tämän lisäksi rentoudun "mörkömusiikin" eli raskaamman rokin parissa ja käyn keikoilla aina kun mahdollista.

Heli Lassila
Parturi-kampaaja
Meikkaaja

Kuva: Studio Street

Olen valmistunut Suupohjan ammatti-instituutista parturi-kampaajaksi vuonna 2005. Siitä lähtien olen tehnyt töitä lapsuuteni haave ammatissa! Salon Mariassa aloitin maaliskuussa 2018.

Tykkään työstäni! En koskaan kyllästy seikkailemaan sosiaalisessa mediassa ja etsimään uusia ideoita ja inspiraatioita tehdäkseni ihanat hiukset juuri sinulle. Erilaiset koulutukset saavat minut myös innostumaan ja siksi pyrin osallistumaan niihin säännöllisesti.

Perheeseeni kuuluu aviomies, 2 tytärtä ja tyttöjen 2 suloista kääpiöhamseria. Vapaa-aikaa vietetään mm. asuntovaunulla reissaten ja rentoutuen sekä lentopallokentän tai keilaradan reunalla lapsia kannustaen.