Unelmasali

Tarjoamme Unelmasalin asiakkaille hiustenvärjäyksen yhteydessä ripsien värjäyksen tai kulmien värjäyksen tai kulmien muotoilun sekä Yumilashes-kestotaivutuksen yhteydessä kulmien muotoilun. TERVETULOA!


Kosmetologi Eeva Peltola


Eeva aloitti meillä toukokuussa ja palvelee sinua muutamana päivänä kuukaudessa. Eeva tekee sinulle näyttävät klassiset ripsipidennykset sekä ripsipidennykset hybridi valmisviuhkoilla. Hän tekee myös ihokarvojen poistoja, sokeroinnilla tai nyt uutuutena Suomessa Lycon-kuumavahalla.

Varaa aikasi tästä.


Ihonhoitoneuvonta ja meikkikoulut

Mari toimii myös kauneuskonsulttina ja auttaa sinua hoitamaan ja ehostamaan kasvosi Sinulle sopivilla tuotteilla.

Maksuttomassa ihonhoitoneuvonnassa etsitään jokaiselle ihotyypille, jokaiseen ikään ja tarpeeseen ihonhoitoratkaisuja, opit hoitamaan kasvojasi oikein!

Meikkikoulussa etsitään Sinun kasvoillesi sopivat meikkituotteet ja -sävyt, opit helpot meikkiniksit!

Kysy lisää soittamalla/viestillä liikkeen numerosta 0504488133 tai varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta "Ihonhoitoneuvonta" tai "Meikkikoulu".

Voitte viettää myös ystävä-/työporukalla illanistujaiset, pikkujoulut, baby showerit tai polttarit ja hemmotella kasvojanne. Ajan ihonhoitohetkeen tai meikkikouluun porukallenne voitte varata sähköpostitse: pksalonmaria@gmail.com