Rakennekynnet

Rakennekynnet on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi. Yleisimmin tehdään joko akryylilla tai geelillä. Meillä käytetään rakennegeeliä, joka on uv/led valossa kovettuva. Pituuden teossa apuna käytetään muotteja.

Huolto rakennekynsissä on 3-5 viikkoa, mutta hyvä aika muodostuu yksilöllisesti.

Rakennekynsistä voi tehdä sen pituiset ja muotoiset kuin haluaa ja ulkonäköön saa asiakas kaikin puolin muutenkin itse vaikuttaa. Voit haluta esimerkiksi lyhyemmät yksiväriset kynnet tai pitkät timanttien täyteiset kynnet, mitä vaan mieleen tulee, niin pystyy kyllä toteuttamaan.

Rakennekynnetkään eivät ole kovinta tekoa, joten työkaluna ei saa kynsiä käyttää. Kynsien pysyvyyteen vaikuttaa myös paljon omien kynsien ja kynsinauhojen kunto. Suosittelemme asiakkaiden aina käyttävän kynsinauhaöljyä.

Geelilakkaus

Geelilakkaus on oman luonnonkynnen päälle tehty lakkaus/koristelu, joka eroaa normaalista sillä, että tuotteet kovetetaan uv/led lampun alla sekä laitetaan pohjatuotteita auttamaan pysyvyydessä ja ettei tule terveydellisiä riskejä kynnelle.

Geelilakkaus vahvistuksella on sama kuin normaalissa geelilakkauksessa mutta tähän kuuluu lisäksi rakennegeeli. Suosittelemme tätä henkilöille joilla oma luonnonkynsi on heikompi.

Tip&Desing kynnet

Palvelussa kynsiin laitetaan rakennegeelin/muotin sijasta pidennykset koko kynnen tippi geeliliimalla kiinnittäen. Tämä on yksinkertaisempi ja nopeampi tapa tehdä kynsistä näyttävämmät.

Palvelu on erityisesti suunnattu niille, jotka toivovat kynsiinsä enemmän koristeluita ja näyttävyyttä tai haluat ottaa vain esimerkiksi juhlia tai reissua varten kynnet mutta kaikki ovat tervetulleita varaamaan tämän palvelun. Tämä on kokeilunarvoinen palvelu jos sinulla on ollut ongelmia rakennekynsien pysyvyydessä.


Hinnasto

Rakennekynnet UUDET 95€

Rakennekynnet HUOLTO 75€

Geelilakkaus 65€

Oman kynnen vahvistus 50€

Oman kynnen vahvistus geelilakkauksella UUDET 70€

Oman kynnen vahvistus geelilakkauksella HUOLTO 60€

Rakennekynsien poisto 35€

Tip&Desing UUDET 75€

Tip&Desing HUOLTO 75€

Tip&Desing POISTO 35€