Ekokampaamo-palvelut


Kasvivärit

Kasviväri on luonnonmukainen ja ekologinen tapa värjätä hiuksia. Kasviväri sisältää ainoastaan kasvien eri osia, jotka on kuivattu ja jauhettu. Jauhe sekoitetaan lämpimään veteen ja levitetään pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Kasvivärin vaikutusaika on yleensä hieman pidempi, jolloin saat kaikessa rauhassa rentoutua. Kasviväri ei "läpivärjää" hiusta, jolloin lopputulos on vivahteikas. Se ei yhdellä värjäyskerralla tummenna hiusta merkittävästi, joten esimerkiksi harmaiden peitto vaatii kaksoisvärjäyksen. Kasviväri ei myöskään vaalenna hiusta.

Savivaalennus

Savivaalennus on ekologisempi tapa vaalentaa hiuksia, mutta täysin luomuvaalennus se ei ole. Vaalentaa hiusta 1-3 astetta riippuen hiusten edellisistä käsittelyistä. Ei suositella ennestään vaalennetuille tai muuten rasittuneille hiuksille.

Savihoito

Savilaatuja on monia ja ne sopivat erilaisten hiusten ja hiuspohjien hoitoon. Savi mm. puhdistaa hiuksista tuotejäämiä, tasapainottaa talineritystä ja vahvistaa hiusjuuria. Sopii hyvin kasvivärin alle ja hieronta tehostaa vaikutusta.

Merilevähoito

Karrageeni eli merilevä poistaa kemikaaleja ja metalleja hiuksista sekä lisää hiusten kosteutta. Sopii myös kasvivärin alle ja hieronta tehostaa vaikutusta.

Turvehoito

Turve sopii mm. kuuriluontoisesti psoriasiksen hoitoon, se tasapainottaa hiuspohjan aineenvaihduntaa ja aktivoi hiuspohjan verenkiertoa, joten edistää hiusjuuren ravinnonsaantia. Sopii myös kasvivärin alle ja hieronta tehostaa vaikutusta.

Yrttihoito

Yrteillä voidaan hoitaa hyvin erilaisia hiuspohjan ongelmia hiustenlähdöstä hilseeseen. Voidaan tehdä joko naamiona tai lisätä yrttejä kasvivärin sekaan.

Intialainen päähieronta

Suoritetaan istuen, vaatteet päällä. Hieronnassa käydään läpi hartiat/selkä, pää sekä kasvot. Lyhyt, mutta voimakas hieronta, joka rentouttaa ja poistaa stressiä. Ei tehdä mm. kemiallisen käsittelyn yhteydessä (viikko väliä), tiettyjen sairauksien tai lääkekuurien tai raskauden aikana.

Energialeikkaus

Rentouttava kokonaisuus, johon lisältyy hieronta ja hiustenleikkaus. Leikkauksessa ei käytetä veistä tai ohennussaksia ja hiukset käydään useampaan kertaan läpi, jolloin hius saa kuivua luonnollisesti leikkausprosessin edetessä.

Lähes kaikki palvelut ovat varattavissa nettiajanvarauksesta. Intialainen päähieronta ja energialeikkaus vain puhelimitse, jolloin voin varmistaa rauhallisen ja rentouttavan ympäristön. Luethan huolellisesti palvelukuvaukset ennen ajan varaamista, että aika varmasti riittää haluamiisi palveluihin. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina myös soittaa. :)

Löydät minut somesta @ekomaarit